Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

22o Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Βετεράνων

Συναρπαστικές φάσεις και στους δύο αγώνες
Συγχαρητήρια ακόμη μια φορά στους Παλαιμάχους

     Προσκληθήκαμε να παρακολουθήσουμε τους τελικούς αγώνες και την Τελετή Λήξης του 22ου Τουρνουά Καλθοσφαίρισης Παλαιμάχων Θεσσαλονίκης στο Δ.Α.Κ. Καλαμαριάς την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015. Ο διοργανωτής Σύνδεσμος Βεταράνων ΚαλαθοσφαιριστώνΘεσσαλονίκης διεξήγαγε φέτος δύο παράλληλα Τουρνουά για δύο ηλικιακές κατηγορίες, αυτήν για τους αθλητές άνω των 47 ετών και για τους νεώτερους άνω των 37 ετών. Μέσα από μια όμορφη διαδικασία που διήρκησε δύο μήνες και μετά από εβδομήντα αγώνες στους τελικούς συναντήθηκαν οι ομάδες του Ηρακλή και του Νέστορα στην κατηγορία 47+ και του Αετού με το Π.Κ. Νεάπολης στην κατηγορία 37+. Και οι δύο τελικοί ήταν συναρπαστικοί και οι πολλοί φίλαθλοι απόλαυσαν το θέαμα. Στις κερκίδες βρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. κ. Σάββας Λόρτος και αρκετά μέλη της Διοίκησης του, παλαιοί διακεκριμένοι καλαθοσφαιριστές, προπονητές και διαιτητές αλλά και μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης, και του Ελληνικού Κοινοβουλίου. 
Ο κ. Λόρτος με τους νικητές της 47+
      Στις απονομές που ακολούθησαν τιμήθηκαν όλοι οι σύλλογοι που κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις στις δύο κατηγορίες. Τις απονομές κλήθηκαν να κάνουν ο κ. Σάββας Λόρτος, Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Θ., ο κ. Πάρης Πετράς, Πρόεδρος και ο κ. Τάκης, Γραμματέας του Συλλόγου Βετεράνων Θεσσαλονίκης, ο κ. Χάρης Παπαγεωργίου, διεθνής καλαθοσφαιριστής και ο κ. Θεόδωρος Μπαχάρογλου, πρώην διοικητικό στέλεχος του αθλήματος. Σε εξαιρετικό κλίμα και μέσα στις αγκαλιές των οικογενειών τους και των φίλων οι Παλαίμαχοι γιόρτασαν την ολοκλήρωση του Τουρνουά τους και απόλαυσαν ένα ποτήρι κρασί στην πολύ φροντισμένη δεξίωση που παρέθεσαν στους φίλους τους.
      Συγχαίρουμε τους Παλαίμαχους της πόλης μας οι οποίοι απέδειξαν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν ακόμη και στις μεγαλύτερες προκλήσεις όπως η εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Βετεράνων στη Θεσσαλονίκη το 2013 που προσέλκυσε 4.000 αθλητές!!! Τους ευχόμαστε να εκατοστήσουν τα Τουρνουά και να συνεχίσουν να προσφέρουν στον αθλητισμό και στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας. Ακλόνητη πεποίθησή μας είναι ότι οι Παλαίμαχοι όλων των αθλημάτων συμβάλλουν στον Αθλητισμό και γενικότερα στον Πολιτισμό της χώρας.
          Διαβάστε και για τη δραστηριότητα των Παλαιμάχων του Στίβου στο ιστολόγιο μας “Αγών” www.hellasagon.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου